Meistä

Olemme ennakkoluulottomia ja mutkattomia employer branding -asiantuntijoita. Autamme asiakkaitamme ympäri Suomen työnantajabrändiin liittyvissä asioissa aina suunnittelusta työntekijöiden osallistamiseen ja viestinnän toimenpiteisiin. Hyödynnämme työssämme kokemustamme johtamisesta, viestinnästä, lean-menetelmistä ja markkinoinnista kiinnostavien työnantajabrändien luomisessa. Uskomme positiiviseen muutokseen, jatkuvaan strategiseen oppimiseen ja sen tuottamaan menestykseen.

Miksi valita kumppaniksi Sprint Finland?

  • Hyödynnämme monipuolista kokemustamme johtamisesta, viestinnästä, lean-menetelmistä ja markkinoinnista työnantajabrändisi vetovoiman kasvattamiseksi.
  • Meillä on taito ja luovuus sekä suunnitella että toteuttaa strategiset toimenpiteet.
  • Otamme asioista nopeasti koppia ja hoidamme työmme ilman turhaa jankkaamista tai palaverimaratonia.
  • Kun solmimme asiakassuhteen, meistä tulee osa tiimiäsi. Tavoitteenamme on että projektin loputtua sinulla on osaamista ja työkaluja jatkaa itsenäisesti eteenpäin.

Lue lisää palveluistamme etusivulta

Mutkaton (straightforward)

Otamme asioista nopeasti koppia ja hoidamme työmme ilman turhaa byrokratiaa tai palaverimaratonia. Pyrimme toimimaan avoimesti ja läpinäkyvästi.

Sitoutuneisuus (commitment)

Kun solmimme asiakassuhteen, meistä tulee osa tiimiäsi. Tavoitteenamme on, että projektin loputtua sinulla on taito ja työkalut jatkaa itsenäisesti eteenpäin.

Ennakkoluulottomuus (unconventional)

Emme rajoita ajatteluamme siihen miten asiat on tehty ennen vaan pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen. Meillä on taito ja luovuus sekä suunnitella että toteuttaa strategiset toimenpiteet.

Yhdessä tekeminen (lean)

Uskomme että parhaat tulokset saavutetaan pitämällä käyttäjät ja avainhenkilöt osana suunnitteluprosessia alusta loppuun asti. Innostumme helposti uusista ideoista ja reagoimme niihin nopeasti testaamalla niitä.

Jaana

Jaana Kurvinen

Työnantajabrändi, strategia, visuaalisuus
jaana@sprintfi.com

”Visuaalisuus ja vahvat tarinat ovat aina olleet intohimoni. Olen työskennellyt erilaisten brändien parissa jo lähes 20 vuotta. Taidokas monimutkaisten asioiden yksinkertaistaja.”

Miia

Miia Virtanen

Työnantajakuva, työpajat, viestintä
miia@sprintfi.com

”Haluan auttaa oppivia ja kasvuhakuisia yrityksiä viestimään vahvuuksistaan ja menestymään, myös maailmalla. Viestintää ja yrittämistä takana yli 20 vuotta englanniksi ja suomeksi.”

Haluatko tulla osaksi Sprint-verkostoa?

Etsimme joukkoomme uusia kumppaneita, joiden kanssa voisimme toteuttaa projekteja asiakkaillemme. Tarjoamme työkavereiksi sitoutuneen joukon ammattilaisia sekä mahdollisuudet työskennellä osana verkostoa. Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää. info@sprintfi.com