Yhteistyö (co-operation)

Teemme töitä yhdessä asiakkaan kanssa, keskustellen. Vaadimme myös verkostoltamme yhteistyökykyä ja taitoja. Jaamme kokemuksia ja raportoimme työn edistymisesstä avoimesti. Huolehdimme verkostostamme ja pidämme yllä me-henkeä.

Sitoutuneisuus (commitment)

Kun solmimme asiakassuhteen, meistä tulee osa asiakkaan tiimiä. Olemme käytettävissä silloin kun asiakas meitä tarvitsee. Vaadimme myös verkostoltamme sitoutumista yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

Ennakkoluulottomuus (unconventional)

Emme rajoita ajatteluamme siihen miten asiat on tehty ennen vaan pyrimme ylittämään asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen. Toimimme kanava- ja tekijäriippumattomasti.

Mutkaton (straightforward)

Otamme asioista nopeasti koppia ja hoidamme työmme ilman turhaa byrokratiaa tai palaverimaratonia. Pystymme verkostojemme avulla säästämään asiakkaan aikaa ja rahaa.

Jaana Kurvinen

Brändivalmentaja

”Visuaalisuus ja vahvat tarinat ovat aina olleet intohimoni. Olen työskennellyt erilaisten brändien parissa jo lähes 20 vuotta. Taidokas monimutkaisten asioiden yksinkertaistaja.”

Miia Virtanen

Kielten ja kansainvälisyyden asiantuntija

”Haluan auttaa kansainvälisessä ympäristössä toimivia yrityksiä ja asiantuntijoita, ja uskon, että kielellä on merkitystä, kun maailmalla halutaan menestyä. Kokemusta kielipalveluista on kertynyt yli 20 vuotta.”

Haluatko tulla osaksi Sprint-verkostoa?

Etsimme jatkuvasti joukkoomme yhteistyökykyisiä ja ennakkoluulottomia yrityksiä sekä hyviä tyyppejä, joiden kanssa voisimme toteuttaa mitä monimuotoisimpia projekteja asiakkaillemme. Tarjoamme työkavereiksi huikean joukon ammattilaisia sekä uudenlaisen tavan työskennellä osana laajaa osaajien verkostoa. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen ja jutellaan lisää. info@sprintfi.com